Desiree Veelen - De LauwereSinds 2011 heeft Desiree een eigen praktijk voor natuur en psychosociale therapie (www.labyrint-therapie.nl).

In haar praktijk werkt ze met interventies rondom stressvermindering en traumaverwerking o.a: EMDR,  LT- Balance, Marcos-therapie, EFT, counseling en familieopstellingen. Desiree werkt met kinderen van 0 tot 18 jaar en volwassenen.

Verder heeft Desiree veel ervaring opgedaan als coach waar zij verantwoordelijk was voor de begeleiding en ondersteuning van de pedagogisch medewerkers in de voor en naschoolse opvang (www.labyrint-advies.nl).

Daarnaast is zij enkele jaren werkzaam geweest als tussen schoolse opvang coördinator op Basisschool De Draaiende wieken in Posterholt. Naast haar werk in de kinderopvang heeft Desiree 20 jaar gewerkt in de ouderenzorg o.a in de psychogeriatrie.

Samen met Bianca van Term is Desiree het bedrijf 2connect4u gestart en geven zij beiden trainingen, workshops aan ouders, vrijwilligers, pedagogisch medewerkers en leerkrachten in het basisonderwijs. 2connect4u adviseert basisscholen en stichtingen op het gebied van implementatie van tussen- en naschoolse opvang.

Bianca van Term - ThimisterSinds 2011 is Bianca werkzaam in een eigen praktijk “O zit dat zo” voor natuur en psychosociale therapie (www.praktijkozitdatzo.nl).

In haar praktijk werkt ze met interventies rondom stressvermindering, rouw en traumaverwerking o.a: EMDR en LT- Balance, Marcos-therapie, rouw, counseling en familieopstellingen. Bianca werkt met  kinderen van 0 tot 18 jaar en volwassenen.

Verder heeft Bianca 12 jaar gewerkt als ambulant hulpverlener met multi-problem gezinnen. Hierbij heeft zij ervaring opgedaan met het werken binnen gezinssystemen, mensen met opvoedingsvragen, levensvragen, lichamelijke klachten, hoog gevoeligheid, diagnose ADHD/ODD, PDD-NOS, dyslexie, faalangst, slaapklachten, angsten, enzovoort. Daarnaast heeft ze ervaring in het werken binnen de Buitenschoolse Opvang en Kinderopvang.

Naast bovengenoemde werkzaamheden werkt zij 1 dag in de week als praktijkondersteuner GGZ binnen een huisartsenpraktijk in Brunssum.

Samen met Desiree Veelen is Bianca het bedrijf 2connect4u gestart en geven zij beiden trainingen, workshops aan ouders, vrijwilligers, pedagogisch medewerkers en leerkrachten in het basisonderwijs. Verder adviseert  2connect4u basisscholen en stichtingen over de implementatie van o.a tussen- en naschoolse schoolse opvang.