Desiree Veelen - De LauwereSinds 2011 heeft Desiree een eigen praktijk voor natuur en psychosociale therapie (www.labyrint-therapie.nl).

In haar praktijk werkt ze met interventies rondom stressvermindering en traumaverwerking o.a: EMDR,  LT- Balance, Marcos-therapie, EFT, counseling en familieopstellingen. Desiree werkt met kinderen van 0 tot 18 jaar en volwassenen.

Verder heeft Desiree veel ervaring opgedaan als coach waar zij verantwoordelijk was voor de begeleiding en ondersteuning van de pedagogisch medewerkers in de voor en naschoolse opvang (www.labyrint-advies.nl).

Daarnaast is zij enkele jaren werkzaam geweest als tussen schoolse opvang coördinator op Basisschool De Draaiende wieken in Posterholt. Naast haar werk in de kinderopvang heeft Desiree 20 jaar gewerkt in de ouderenzorg o.a in de psychogeriatrie.

Samen met Bianca van Term is Desiree het bedrijf 2connect4u gestart en geven zij beiden trainingen, workshops aan ouders, vrijwilligers, pedagogisch medewerkers en leerkrachten in het basisonderwijs. 2connect4u adviseert basisscholen en stichtingen op het gebied van implementatie van tussen- en naschoolse opvang.